Cucurutxos farcits de crema pastissera

Avui aquests cucurutxos els he fatcit de crema pastissera. De totes maneres el més important és com fer els cucurutxos, ja que els podrem farcir tant de dolç com de salat.

 

Ingredients:

Fajitas

Crema pastissera

 

Elaboració:

 

  • Tallar les fajitas en quatre parts.
  • Agafar un quart i enrotllar al voltat d’un motlle de cucurutxo i posar un altre motlle a sobre.
  • Fer el mateix procediment tantes vegades com motlles tinguem o cucurutxos vulguem.
  • Posar sobre la safata del forn i coure a 180 graus fins que veiem que les puntes estiguin daurades .
  • Treure del forn, deixar refredar una mica i treure dels motlles. Si veiem que no estan prou daurats, tornar a posar dins el forn (no cal amb els motlles) i acabar de coure.
  • Deixar refredar. Els podem conservar dins una caixa metàl·lica.
  • A última hora farcir amb la crema pastissera. Ha de ser a última hora perquè s’estoven de seguida.

Bon profit!

IMG_1393

IMG_1400

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s