Flamenquins

Aquests flamenquins són ben senzills de fer i agraden molt. A partir d’aquesta recepta, podem variar els ingredients al nostre gust… Aquesta vegada he fet uns de xoriço i uns altres de sobrassada.

Ingredients:

Pa de motlle sense crosta
Formatge tipus havarti, emental
Xoriço o sobrassada
1 ou
Pa ratllat
Oli d’oliva suau

Elaboració:

  • Agafar una llesca de pa de motlle i aixafar-la amb el corró.
  • Posar a sobre una llesca del formatge escollit i a sobre un parell de llesques de xoriço o bé una mica de sobrassada.
  • Enrotllar. Ens podem ajudar amb paper film, així anem rectificant la forma.
  • Quan estan tots fets. Batre un ou.
  • Passar els flamenquins per l’ou batut i després pel pa ratllat.
  • En una paella posar oli i escalfar. Fregir els flamenquins. Quan estiguin daurats treure i posar sobre paper de cuina per absorbir l’excés d’oli.
  • Deixar que es refredin una mica i servir tallats per la meitat o en quarts.

Bon profit!

IMG_1388

IMG_1364

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s