Cucurutxos farcits de crema pastissera

Avui aquests cucurutxos els he fatcit de crema pastissera. De totes maneres el més important és com fer els cucurutxos, ja que els podrem farcir tant de dolç com de salat.

 

Ingredients:

Fajitas

Crema pastissera

 

Elaboració:

 

  • Tallar les fajitas en quatre parts.
  • Agafar un quart i enrotllar al voltat d’un motlle de cucurutxo i posar un altre motlle a sobre.
  • Fer el mateix procediment tantes vegades com motlles tinguem o cucurutxos vulguem.
  • Posar sobre la safata del forn i coure a 180 graus fins que veiem que les puntes estiguin daurades .
  • Treure del forn, deixar refredar una mica i treure dels motlles. Si veiem que no estan prou daurats, tornar a posar dins el forn (no cal amb els motlles) i acabar de coure.
  • Deixar refredar. Els podem conservar dins una caixa metàl·lica.
  • A última hora farcir amb la crema pastissera. Ha de ser a última hora perquè s’estoven de seguida.

Bon profit!

IMG_1393

IMG_1400

Un comentario

Replica a Elena Sarmiento Cancelar la respuesta