Canapès tebis

Més canapès. Aquesta vegada tebis, hi ha tres receptes.

Per si no heu llegit l’altre recepta de canapès, us explico que el pa de motlle Tramezzini, el podeu trobar a les xarcuteries, sobretot, aquests dies. És com el pa de motlle, tallat al llarg i la molla, potser, és una mica més espessa que el pa de motlle al que estem acostumats. La versió espanyola d’aquest pa és Bimbo enrollados (i que consti que no cobro per la publicitat de ningú).

Els podem preparar una estona abans que arribin els convidats i conservar dins la nevera embolicats amb paper film. A última hora només haurem de tallar, pintar amb mantega fosa i gratinar.

Ingredients canapè tebi de formatge, pernil i melmelada:
200 grs formatge Philadelphia
Mini tacs de pernil del país
Melmelada de figues
Pa de motlle Tramezzini
Mantega

Elaboració:

  • Agafar una llesca de pa de motlle Tramezzini i untar-la amb el formatge Philadelphia.
  • Al centre de la llesca posar els mini tacs de pernil del país i per sobre posar-hi melmelada.
  • Enrotllar al llar. Si se’ns resisteix, ajudar-nos amb paper film i així poder millorar la forma.
  • Reservar a la nevera perquè a l’hora de tallar serà més fàcil.
  • A última hora, tallar, fondre la mantega, pintar i gratinar.

IMG_3564(2)

 

Ingredients canapè tebi de sardines:
100 grs de sardines en oli (sí, de llauna)
1 dent d’all
70 grs maionesa
Una mica de suc de llimona
Formatge Philadelphia
Sal i pebre
Pa de motlle Tramezzini

Elaboració:

  • Netejar una mica les sardines, escorregudes.
  • Triturar les sardines, l’all i la maionesa.
  • Condimentar amb el suc de la llimona, la sal i el pebre.
  • Afegir el formatge Philadelpia a miques per millorar la consistència al nostre gust.
  • Agafar una llesca de pa de motlle Tramezzini i untar-la amb el paté obtingut.
  • Enrotllar al llar. Si se’ns resisteix, ajudar-nos amb paper film i així poder millorar la forma.
  • Reservar a la nevera perquè a l’hora de tallar serà més fàcil.
  • A última hora, tallar, fondre la mantega, pintar i gratinar.

 

Ingredients canapè tebi de formatge roquefort. És la mateixa recepta que els canapès freds:

100 grs formatge Philadelphia
100 grs formatge roquefort
Nata líquida (per aclarir la massa)
Nous
Pa de motlle Tramezzini

Elaboració:

  • Triturar els formatges i si veiem que és molt espès afegir una mica de nata líquida.
  • Agafar una llesca de pa de motlle Tramezzini i untar-la. Al mig posar nous fetes a trossets.
  • Enrotllar al llar. Si se’ns resisteix, ajudar-nos amb paper film i així poder millorar la forma.
  • Reservar a la nevera perquè a l’hora de tallar serà més fàcil.
  • A última hora, tallar, fondre la mantega, pintar i gratinar.

IMG_0226_2

 

Espero que us agradin!

Bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s