Coca de llardons

Aquesta coca és molt fàcil de fer. Val la pena fer-la a casa.

 

Ingredients:

1 placa pasta de full
250 grs llardons
Sucre
Pinyons

Elaboració:

  • Primer s’ha d’esmicolar els llardons, el més fàcil és posar-los dins una bossa de plàstic i picar-los amb la mà del morter o el corró.
  • Posar els pinyons en remull mitja hora perquè no es cremin durant la cocció de la coca. Escórrer i reservar.
  • Estendre la pasta de full i dividir-la longitudinalment, de manera visual, en tres parts. Cobrir la part del mig amb llardons, de manera generosa, i per sobre espolsar abundant sucre. Tapar amb una de les parts i prémer amb el corró.
  • Repetir l’operació: posar la resta de llardons per sobre i espolsar sucre, cobrir amb la darrera part de la pasta de full.
  • Passar per sobre el corró, perquè els ingredients s’enganxin bé i amb l’ajut d’una forquilla segellar la vora.
  • Espolsar per sobre molt de sucre i els pinyons.
  • Posar la coca a coure dins el forn a 190 graus fins que estigui ben daurada. Treure i deixar refredar i ja està llesta per menjar-la.

Bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s