Salsitxes amb ceba

Aquesta recepta l’he fet un munt de vegades i encara no l’havia publicat, i mira que és senzilla de fer.

 

Ingredients:

Salsitxes fresques
3 cebes
1 gotet de vi
oli d’oliva i sal

 

Elaboració:
     

  • Pelar i tallar a llunes les cebes.
  • Posar les salsitxes en una paella calenta i coure-les a foc mig. Retirar-les i reservar.
  • En la mateixa paella, posar un rajolí d’oli i incorporar les cebes tallades amb una mica de sal. Coure-les a foc baix i tapades, fins que estiguin transparents. Tastar i si cal, rectificar de sal. Espolsar una mica de pebre. Retirar de la paella.
  • Posar, de nou, les salsitxes a la paella juntament amb i el gotet de vi i després la ceba i deixar coure uns cinc minuts. Ja es poden servir.
  • Les salsitxes poden ser de porc o de pollastre, el que més ens agradi.
  • Sembla que hi ha molta ceba, però el volum disminueix moltíssim. I en cas que en sobrés, es pot aprofitar per altres àpats.
Bon profit!
Anuncios

Un comentario

  1. Pingback: Salsitxes amb ceba | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s