Truita de bacallà

Una altra recepta de truita, per anar variant…

 

Ingredients:

1 ceba
150 grs bacalla esqueixat, desalat
3 ous
Oli, sal i julivert

 

Elaboració:

  • Pelar i picar la ceba. Sofregir-la en una paella amb una mica d’oli.
  • Quan estigui sofregida, afegir el bacallà esqueixat ja dessalat, i per últim el julivert.
  • Batre els ous en un bol i abocar la ceba i el bacallà. Barrejar bé i rectificar de sal, si cal.
  • Fer la truita. Quan estigui cuit per una banda, donar-li la volta.
Bon profit!

Anuncios

Un comentario

  1. Pingback: Truita de bacallà | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s