Amanida de mongeta tendra

És una recepta senzilla, sana i perfecta per a la carmanyola.

 

Ingredients:

Mongeta tendra
1 tomàquet
1 ou dur
1 llauna de tonyina en oli
Sal i oli d’oliva

 

Elaboració:

  • Netejar i trossejar la mongeta. Coure-la i quan estigui cuita escórrer.
  • En un plat, posar la mongeta, el tomàquet tallat a trossos, l’ou dur i la tonyina escorreguda.
  • Amanir amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal. (Queda molt bé amanit amb oli de curry)

 

Bon profit!

Anuncios

Un comentario

  1. Pingback: Amanida de mongeta tendra | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s