Cigrons amb ou dur i pinyons

Feia molt de temps que no preparava aquest plat de cigrons i mira que estan ben bons.

 

Ingredients:

400 grs cigrons cuits
1 ceba
2 c.s. tomàquet fregit
1 o 2 ous durs
1 grapat de pinyons
aigua o caldo
1 fulla de llorer
Oli oliva

 

Elaboració:

  • Ratllar la ceba i sofregir amb un rajolí d’oli.
  • Quan la ceba estigui ben cuita afegir el tomàquet fregit i la fulla de llorer i coure un parell de minuts.
  • Afegir els cigrons cuits i una mica d’aigua o caldo fins a cobrir-los.
  • Incorporar l’ou dur tallat a trossos petits i els pinyons. Deixar coure 5 minuts a foc baix perquè s’integrin els sabors.

Bon profit!

 

Anuncios

Un comentario

  1. Pingback: Cigrons amb ou dur i pinyons | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s