Macarrons amb tonyina

Aquesta és una de les receptes de pasta més conegudes, bàsiques i ràpides que hi ha en totes les cases.

 

Ingredients:

200 grs macarrons
2 llaunes petites de tonyina en oli d’oliva
tomàquet fregit casolà, o bé de pot

 

Elaboració:

  • Bullir els macarrons seguint les instruccions del fabricant. Quan estiguin cuits, escórrer.
  • Escórrer l’oli d’una de les llaunes de tonyina, l’altre no, i incorporar als macarrons. Afegir el tomàquet fregit, sempre millor casolà, i remenar bé tots els ingredients.
  • Ja estan preparats per menjar, tant pot ser freds com calents.

Bon profit!

 

 

Anuncios

  1. Pingback: Macarrons amb tonyina | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s