Musclos al vapor

De les coses més senzilles i amb les què més gaudeixo… sóc imparable 😉 . Els que més m’agraden són els musclos de roca, són més petitons i gustosos.

 

Ingredients:

musclos
suc de llimona
1 fulla de llorer

 

Elaboració:

  • Netejar bé les closques dels musclos.
  • Posar en una cassola amb molt poca aigua i la fulla de llorer.
  • Posar al foc mig/alt perquè s’obrin les valves dels musclos.
  • Sense cremar-se, anar traient una de les valves i la que quedi amb el musclo col·locar sobre una safata.
  • Escórrer el suc de la llimona i repartir per sobre dels musclos i servir.
  • Millor menjar-los calentons.

Bon profit!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s