Formatge Provolone amb ceba

Aquest és un altre entrant ben senzill de fer. El feia sovint fa molts anys, el vaig deixar de fer i l’he recuperat… i és que ens agrada molt.

Ingredients:

1 llesca de formatge Provolone
2 cebes
Orenga

 

Elaboració:

  • Tallar les dues cebes a mitges llunes.
  • Coure a la paella amb una mica d’oli i de sal fins que estigui cuita i transparent.
  • Col·locar la ceba dins una cassoleta, de la mida de la llesca del formatge i que pugui anar al forn, i a sobre la llesca de formatge provolone. Jo faig servir les cassoletes de fang.
  • Espolsar per sobre orenga.
  • Introduir dins el forn calent fins que veiem que es fongui. Servir immediatament.

 

Notes:

Es pot fer sense la ceba i posar una mica de sobrassada, per exemple.

 

Bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s