Truita de patates, ceba i carbassó

Mira que faig truites… i no penso mai a publicar-les! Aquesta és la truita de patata i ceba afegint-li un carbassó, que li dóna un gust especial.

 

Ingredients:

3 patates mitjanes
1 ceba
1 carbassó
4-5 ous, depèn de la mida

 

Elaboració:

  • Pelar i tallar la ceba a mitges llunes. Posar a coure en una paella amb una mica d’oli.
  • Pelar les patates i tallar-les a rodanxes fines i afegir a la paella amb la ceba.
  • Rentar bé el carbassó i tallar-lo a rodanxes i afegir a la paella, amb la ceba i la patata. Remenar-ho, afegir sal i coure a foc mig amb la paella tapada. Remenar de tant en tant. (jo tinc costum de coure-ho tapat ja que no queda tant ressec).
  • Batre els ous en un bol amb una mica de sal.
  • Quan la ceba, les patates i el carbassó estiguin cuits barrejar dins el bol dels ous.
  • Abocar la barreja a la paella i coure a foc mig.
  • Tapar la paella i donar la volta a la truita. En aquest pas hem de ser curosos i ràpids per no cremar-nos i perquè hi ha el risc que ens caigui tot, en aquest cas hauríem de començar des del principi. Deixar coure uns minuts més. Treure de la paella i ja és a punt per gaudir-la.

Bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s