Pastís de poma

Aquest pastís de poma és molt fàcil i ràpid de fer. És una adaptació de la recepta que va fer en Marc Ribas en el programa de Cuines fa un temps.

 

Ingredients:

1 massa quebrada
3 pomes
Una mica de mantega
1 c.s. sucre
1 rajolí de llimona
1 gotet de vi Manzanilla
2 c.s. melmelada d’albercoc o préssec

 

Elaboració:

 

  • Estendre la massa quebrada sobre el motlle de 20 cm de diàmetre. Punxar-la bé i espolsar una mica de sucre per sobre. Coure al forn calent a 190 graus fins que comenci a estar daurada.
  • Mentrestant, pelar i tallar les pomes a grills. A mi m’agraden més aviat gruixuts.
  • En una paella posar la mantega, les pomes i el sucre i coure a foc mig, fins que comencin a daurar-se. Afegir el vi Manzanilla i deixar evaporar. Reservar.
  • Treure la massa del forn i col·locar les pomes… més o menys amb gràcia, la meva és poca 😉 i tornar al forn i coure uns 10 minuts més.
  • En la paella coure el suc de les pomes amb el rajolí de llimona.
  • Treure el pastís del forn, repartir el suc anterior per sobre i pintar amb la melmelada d’albercoc o préssec. Deixar refredar.

 

Notes:
La recepta original és amb pasta de full, i un got de conyac.

Bon profit!

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s