Pinxo de formatge de cabra amb ceba caramel·litzada

Un pinxo ràpid de fer. El més laboriós de fer és la ceba caramel·litzada i aquesta vegada com tenia poc temps vaig utilitzar ceba confitada, ja comercialitzada.

Ingredients:
 
formatge de cabra en rulo
ceba caramel·litzada
llesques de pa
sucre

 

Elaboració:

  • Tallar el pa en llesques i posar-les en la safata del forn i torrar.
  • Perquè no s’estovi el pa, a última hora fer el muntatge: posar la ceba caramel·litzada, el tall de formatge, espolsar sucre i cremar-lo amb el bufador de cuina.

Bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s