Pastís de formatge (II)

L’altre dia vaig voler fer el pastís de formatge que ja tinc publicat i us proposo una segona versió, ja que amb els anys vas variant una mica les receptes.

 

Ingredients:

3 iogurts naturals La Fageda
2 safates de formatge Philadelphia
4 ous
9 cullerades de sucre
3 cullerades de Maizena

Per la base:

12 galetes tipus Digestive o Maria
1 cullerada de mantega

 

Elaboració:

  • Folrar amb paper vegetal la base d’un motlle, desmuntable, de 24 cm de diàmetre aprox.
  • Triturar les galetes i fondre la mantega. Barrejar i posar sobre la base del motlle i prémer bé. Reservar dins la nevera.
  • Batre la resta d’ingredients, ous, iogurts, formatge, sucre i maizena. La massa obtinguda és líquida, abocar-la amb cura sobre la base de galetes.
  • Coure al forn calent a 190 graus fins comprovar que està cuit. Una vegada fred, conservar dins nevera. Està més bo fet d’un dia per l’altre.
  • Una estona abans de servir cobrir amb melmelada de maduixes, fruits vermells, gerds, etc., la que més ens agradi.

 

Bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s