Magdalenes de xocolata

No tinc paraules…

 

Ingredients:

50 grs de maicena
100 grs sucre morè
3 cullerades de cacau en pols (20 grs aprox)
225 ml aigua
75 grs mantega
125 grs xocolata per fondre
75 ml oli d’oliva suau
80 grs sucre
2 ous
125 grs farina
2’5 culleradetes de cafè de llevat químic
Un pessic de sal

 

Elaboració:

  • En un cassó, barrejar el sucrè morè, la maicena i el cacau en pols. Afegir l’aigua, barrejar-ho bé perquè no quedin grumolls i coure al foc, sense deixar de remenar. Quan comenci a bullir, començarà a espessir, treure del foc. Posar la mantega i la xocolata, i remenar fins que es desfacin.
  • Afegir l’oli, remenar per integrar-ho bé. Ara el sucre. Seguir remenant.
  • Afegir els ous. Primer un, quan estigui ben integrat, afegir el segon.
  • En un bol, barrejar la farina, el llevat químic i el pessic de sal. Tamisar i afegir a la massa anterior. Barrejar amb moviments envolvents, fins que tot quedi ben integrat.
  • Per emplenar les capsules de magdalenes, el més còmode és posar la massa dins una mànega pastissera i emplenar els motlles fins a ¾ de la seva capacitat. M’han sortit 12 magdalenes i 3 super magdalenes.
  • Coure al forn calent a 190 graus durant 25 minuts aprox.
  • Deixar refredar sobre la reixeta del forn i quan estiguin tèbies treure de dins els motlles.

Aquesta recepta l’he tret de la web: Un pellizco de canela

 

Bon profit!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s