Pollastre al curry

És la primera vegada que utilitzo llet de coco per cuinar. Aquesta recepta és més aviat exòtica… i està molt bona!

 

Ingredients:

2-3 pits de pollastre
1-2 cebes
3 dents d’all
2 cullerades de tomàquet fregit
200 ml llet de coco
2-3 c.c. curry
Oli d’oli

 

Elaboració:

  • Netejar i tallar el pollastre a daus de la mida de mossegada.
  • En una cassola posar oli d’oliva i saltejar els daus de pollastre. Quan comencin a enrossir treure i reservar.
  • En la mateixa cassola sofregir la ceba tallada ben petita i quan comenci a estar transparent afegir els alls picats. Acabar de coure i incorporar el tomàquet.
  • Quan el tomàquet està cuit, opcional: triturar els ingredients.
  • Incorporar el pollastre, donar un parell de voltes i afegir la llet de coco i el curry.
  • Deixar coure uns 5 minuts més. I a gaudir… ideal per sucar-hi pa o acompanyar amb arròs pilaf

Bon profit!

 

 

Anuncios

Un comentario

  1. Pingback: Pollastre al curry | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s