Anxoves

Anxoves, perfectes per fer una tapa, una torrada amb pa amb tomàquet, o amb escalivada, etc.

Ingredients:

1 pot d’anxoves
Oli d’oliva
Vinagre de Jerez
pebre en gra i llorer

Elaboració:

  • Treure les anxoves del pot i posar-les en un plat amb una mica d’aigua.
  • Agafar-les, una per una, i treure les restes d’oli i sal i les espines més grosses. Posar-les sobre paper de cuina absorbent i assecar-les bé.
  • Col·locar-les dins una safata i cobrir-les amb oli d’oliva, unes gotes de vinagre de Jerez, uns grans de pebre i una fulla de llorer trencada.
  • Tapar amb paper film i reservar dins la nevera fins una estona abans de menjar.

Bon profit!

 

Anuncios

Un comentario

  1. Pingback: Anxoves | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s