Vol au vents farcits de pollastre i xampinyons

Una recepta per quedar bé! 😉

 

Ingredients:

2 plaques de pasta de full rectangulars
200 grs llet
50 grs roux
1 ceba
2 pits de pollastre
1 paquet de taquitos mini de pernil
1 safata de xampinyons
Emmental ratllat
Oli suau
Sal, pebre, nou moscada
1 ou per pintar

 
Elaboració vol-au-vent:

  • Estendre la pasta de full i tallar-la amb un got per fer la base.
  • Tallar un altre disc de la mateixa mida i fer forat al mig.
  • Mullar amb aigua les vores de la base i posar l’altre amb el forat al mig a sobre.
  • Pintar amb l’ou la part de sobre, sense que regalimi. Si ho fes, impediria que pugés.
  • Coure al forn a 180 graus fins que s’hagin inflat i estiguin cuits, aprox. 10 minuts.
  • Quan els traiem del forn la base s’haurà inflat. Tallar una mica per separar i separar amb compte amb el dit.
  • Deixar refredar.

 

Elaboració farcit:

  • Picar i sofregir la ceba.
  • Tallar el pollastre a trossets i daurar amb la ceba.
  • Afegir el paquet de daus de pernil.
  • En una altra paella coure els xampinyons.
  • En un altre cassó fer la beixamel amb la llet i el roux. Escalfar la llet i afegir el roux fora del foc i desfer. Tornar al foc fins que arrenca el bull. Espesseix al moment. Condimentar amb sal, pebre i nou moscada ratllada.
  • Barrejar tots els ingredients.
  • Emplenar els vol-au-vents, espolsar formatge emmental ratllat i gratinar.

 

Notes:

Amb dues plaques de pasta de full del Mercadona surten 12 vol-au-vents.
Es poden congelar fets sense farcir.
El diàmetre és de 7 cm aprox. i el forat petit de 4 cm aprox.

Bon profit!

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s