Pastís de “fajitas”

D’aquesta recepta el més difícil ha estat trobar-li el nom… i encara no n’estic del tot convençuda…. del que estic totalment convençuda és que la repetirem.

 

Ingredients:

2 cebes
2 pebrots verds
1/2 pebrot vermell
2 pits de pollastre
Tomàquet fregit cassolà
Sal, pebre
Fajitas de blat
Formatge, moolt formatge de fondre, he utilitzat mozzarella i barreja de tres formatges ratllat.

 

Elaboració:

  • Tallar la ceba i els pebrots a juliana.
  • Coure la ceba i a mitja cocció afegir els pebrots.
  • Mentrestant, en una cassola bullir els dos pis de pollastre, 10 minuts aprox. Deixar escórrer i quan estiguin tebis esmicolar amb l’ajut de dues forquilles.
  • Quan la ceba i els pebrots estiguin pràcticament cuits, incorporar el pollastre i el tomàquet fregit cassola. Rectificar de sal i pebre i deixar coure una mica perquè s’acabin d’integrar els ingredients.
  • Preparar un motlle, paella, etc.. que pugui anar al forn i posar de base una fajita. A sobre una capa de la barreja anterior i molt formatge ratllat. Fer una altra capa igual: fajita, farcit i formatge ratllat.
  • Per últim, posar una fajita i molt formatge ratllat i posar a gratinar al forn, fins que estigui ben gratinat. I a gaudir.

 

Bon profit!

 

img_1844

 

img_1841 img_1845

Anuncios

Un comentario

  1. Pingback: Pastís de “fajitas” | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s