Calamars amb ceba

Si t’agraden els calamars i la ceba, aquesta recepta l’has de fer. L’he tret de La cuina de sempre, tot un referent.

Ingredients:

500 grs de calamars
4 cebes
1 cabeça d’alls
1 got de vi blanc
mitja culleradeta de pebre blanca mòlta
3 fulles de llorer
1 got d’aigua
oli d’oliva i sal

Elaboració:

  • Netejar i tallar els calamars.
  • Pelar i tallar les cebes a juliana.
  • Tallar la cabeça d’alls per la meitat.
  • En una cassola amb oli d’oliva posar el llorer i incorporar la ceba tallada, finalment, afegir la cabeça d’alls. Deixar coure una mica més.
    Incorporar els calamars i remenar. Afegir el pebre i el got de vi. Tapar i deixar coure aprox 75 minuts a foc mig/baix.
  • A mitja cocció afegir el got d’aigua calenta i deixar coure, remenant de tant en tant. Tastar i rectificar de sal. En aquest pas, jo deixo la cassola destapada fins al final de la cocció.
  • Deixar reposar. I com molts altres plats, millor d’un dia per l’altre.
  • Servir calent…. i a gaudir. Podríem acompanyar el plat d’un arròs pilaf, per exemple.

Bon profit!

 

img_1581-1

 

Anuncios

Un comentario

  1. Pingback: Calamars amb ceba | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s