Coca de crema amb poma

Què bona i versàtil que és la pasta de full! Serveix tant per dolç com per salat i de totes maneres està ben bona. 
Normalment compro la pasta de full fresca al Lidl o bé al Mercadona.

Ingredients:

1 placa pasta de full
1 ració de crema pastissera
3 pomes Golden
Melmelada de préssec
Sucre
½ sobre de brillo (cobertura para tartas, del Lidl)

Elaboració:

  • Folrar la placa del forn amb paper vegetal.
  • Col·locar la pasta de full i pintar amb la melmelada de préssec.
  • Posar la crema pastissera dins una mànega i estendre-la per sobre la pasta de full. Deixar sense crema un marge de 2 cm aprox.
  • Pelar i tallar les pomes a làmines ben fines.
  • Col·locar les làmines de les pomes sobre la pasta de full, incloses les bores.
  • Espolsar sucre i coure al forn a 180 graus, entre 40 i 45 minuts.
  • Quan la coca està cuita treure i deixar refredar.
  • Quan estigui freda pintar amb el brillo, que haurem preparat seguint les instruccions del fabricant.

Bon profit!

IMG_1549

 

IMG_1548

 

Anuncios

Un comentario

  1. Pingback: Coca de crema amb poma | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s