Tarta Santiago (II)

Ja havia penjat una recepta de Tarta de Santiago, crec que va ser una de les primeres.
Avui penjo una segona versió. En aquest cas, la recepta és d’un dels cursos de pastisseria que he fet.

Ingredients:

250 grs ametlla mòlta
3 ous
120 grs nata
180 grs sucre
Ratlladura de llimona
1 c.c de canyella en pols

Elaboració:

  • Muntar a punt de neu les clares d’ou, començar amb velocitat baixa i a mig muntar, pujar la velocitat. Quan estiguin gairebé muntades afegir 120 grs de sucre.
  • En un bol, blanquejar els rovells amb 60 grs de sucre. Al procés de batre rovells d’ou amb sucre s’anomena “blanquejar”.
  • En un altre bol, barrejar l’ametlla mòlta, la canyella, la ratlladura de llimona i finalment la nata. Remenar bé i incorporar als rovells d’ou blanquejats.
  • Per últim, afegir les clares muntades. Primer una petita quantitat per poder remenar millor, i després la resta, remenar amb cura perquè les bombolles de les clares muntades no es trenquin.
  • Folrar la base d’un motlle de 24 cm de diàmetre amb paper vegetal i abocar la massa.
  • Coure al forn a 160 graus durant 40 minuts aproximadament.
  • Deixar refredar i espolsar sucre glaç.

Bon profit!

IMG_1513

 

IMG_1505

Anuncios

Un comentario

  1. Pingback: Tarta Santiago (II) | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s