CREPES

Bufff…. fa dies, molts dies que no faig cap entrada al blog…. i pel camí han passat moltes coses….

La primera recepta de l’any és ben senzilla: crepes. He fet diferents receptes i em quedo amb aquesta. Es tracta d’una massa neutra que serveix per a crepes dolços i salats i no és pesada com d’altres que he tastat que porten nata i són més difícils de digerir.

 

Ingredients:

250 grs farina
500 grs llet
2 ous
1 pessic de sal
1 cullerada d’oli suau

 

Elaboració:

  • Batre tots els ingredients i deixar reposar dins la nevera, mínim 1 hora.
  • Passat aquest temps, remenar la massa i començar a fer els crepes.
  • Escalfar una paella antiadherent i passar una mica de mantega amb paper de cuinar. D’aquesta manera engreixem la paella i recollim l’excés de greix.
  • Amb un cullerot avocar la massa a la paella i deixar coure el crepe. Quan que està cuit, donar la volta i deixar coure per l’altra banda. Treure amb compte perquè no es trenqui.
  • Ara només queda farcir-lo del que més ens agradi: pernil i formatge, xampinyons, espinacs i formatge, compota de poma, melmelades, xocolata….

Bon profit!

IMG_1199

IMG_1194

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s