Canapès freds

Aquestes receptes són pensant amb els àpats de Nadal. Aniré penjant receptes de canapès per si us serveixen aquests dies, i si més no, que us donin idees.

El pa de motlle Tramezzini, el podeu trobar a les xarcuteries, sobretot, aquests dies. És com el pa de motlle, tallat al llarg i la molla, potser, és una mica més espessa que el pa de motlle al que estem acostumats. La versió espanyola d’aquest pa és Bimbo enrollados (i que consti que no cobro per la publicitat de ningú).

Els farcits els podem preparar el dia anterior i conservar dins la nevera, així el dia “D” no tindrem tanta feina.

Ingredients canapè fred de formatge roquefort:

100 grs formatge Philadelphia
100 grs formatge roquefort
Nata líquida (per aclarir la massa)
Nous
Pa de motlle Tramezzini

Elaboració:

  • Triturar els formatges i si veiem que és molt espès afegir una mica de nata líquida.
  • Untar el pa de motlle. Aquesta vegada he fet tres pisos, podeu fer els que vulgueu.
  • Després d’untar l’últim pis, tallar a la mida que ens agradi. I per sobre adornar amb nous senceres o a trossets.

IMG_0179

 

Ingredients canapè fred de salmó:

100 grs salmó fumat
4 ous durs o formatge Philadelphia
1 c.s. maionesa
Caviar (succedani)
Pa de motlle Tramezzini

Elaboració:

  • Triturar el salmó fumat amb els ous durs o el formatge Philadelphia i la maionesa.
  • Untar el pa de motlle. He fet tres pisos, com els de roquefort. Podeu fer els que vulgueu.
  • Després d’untar l’últim pis, tallar a la mida que ens agradi. I per sobre adornar amb caviar o succedani de caviar.

IMG_0180

 

Bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s