Tomàquets secs macerats amb oli d’oliva

Havia escoltat parlar d’ells, però ni els havia tastat i menys els havia preparat a casa. Des de que em van explicar com fer-los, no me’n falten a la nevera. Són ideals per posar a les amanides, per presentar com una tapa en el pica pica, per preparar salses, o bé per afegir a la pasta. Teniu 10 minuts, doncs, vinga som-hi!

Ingredients:

Tomàquets secs
Oli d’oliva
Herbes aromàtiques, habitualment poso romaní, orenga, 2 o 3 boles de pebre negre
1 o 2 dents d’all

Elaboració:

  • Posar a bullir aigua en un cassó.
  • Quan bull afegir-hi els tomàquets secs i deixar que s’hidratin durant 5-10 minuts.
  • Escórrer i assecar bé amb paper de cuinar.
  • En un pot de vidre posar oli d’oliva, del bo, els dents d’all pelats, les herbes que haguem triat i per últim els tomàquets, han de quedar coberts per l’oli.
  • Tapar el pot i conservar dins la nevera.

Bon profit!

IMG_1366IMG_1378

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s