Croquetes de formatge Idiazàbal

Ja comencem a pensar en les festes de Nadal, els àpats i els aperitius… almenys és el meu cas 🙂 …
Aquestes croquetes de formatge Idiazàbal estan boníssimes i sorprenen pel seu gust tant característic, i a més a més, fàcils de fer… què més volem!!!

Ingredients:

300 grs formatge Idiazàbal
1 ceba
500 ml llet
3 rovells d’ou
100 grs farina
50 grs Maizena
Oli d’oliva
Sal, pebre i nou moscada

Ou, farina i pa ratllat per arrebossar les croquetes

 

Elaboració:

  • Pelar, picar i en una cassola sofregir la ceba amb una mica d’oli d’oliva.
  • Ratllar el formatge.
  • En un bol barrejar els rovells, la llet, el formatge, la farina, la maizena i la sal, pebre i nou moscada.
  • Quan la ceba estigui daurada, avocar la barreja anterior i coure sense parar de remenar, fins que la pasta es desenganxi de les parets de la cassola. Reservar tapat a pell: amb paper film que toqui la pasta per evitar que es faci la típica crosta resseca.
  • Quan la pasta estigui ben freda, donar la forma de les croquetes. Podem fer-ho de la manera tradicional, agafar una porció amb una cullera i donar la forma, o bé, posar tota la pasta dins una màniga pastissera i sobre un paper vegetal fer tires. Tallar a la mida de que vulguem les croquetes. Acabar de polir la forma i arrebossar-les amb farina, ou i pa ratllat.
  • Ja estan preparades per fregir o per congelar.

Bon profit!

IMG_0434

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s