Broqueta de porc i poma

Aquesta broqueta és una altra combinació de porc i poma, la gràcia li dóna una salsa que és ben original i no deixarà indiferents a qui la tastin. És una bona idea com a tapa o com a segon plat.

Ingredients:

300 grs carn magre de porc
1-2 poma Golden
200 ml vi blanc
200 ml soja (poc salada)
200 ml suc de pinya de brick
10 grs maizena

Elaboració salsa:

  • En un cassó posar el vi, la soja, el suc de pinya i bullir a foc mig, fins que redueixi 1/3.
  • Posar la maizena en un bol i abocar una mica de la barreja anterior, quan hagi reduït. Remenar bé perquè no es facin grumolls i abocar dins el cassó. Quan arrenqui el bull apagar el foc, colar i deixar refredar.

Elaboració broqueta:

  • Tallar la carn a daus petits (2x2cm aprox)
  • Tallar la poma a daus, sense pelar. De cada quart fer 2-3 grills i després tallar a daus.
  • Muntar la broqueta, alternant la carn i la poma. 3 trossos de carn i 2 de poma.
  • Posar les broquetes en una safata de forn on haurem posat una rajolí d’oli.
  • Coure dins el forn, prèviament escalfat a 180 graus, aproximadament 10 minuts.
  • Treure. Hi ha 3 possibilitats per presentar el plat: banyar les broquetes dins la salsa, presentar les broquetes amb la salsa per sobre o presentar les broquetes i la salsa en un bol.

 

Observacions:

  • La salsa es pot fer amb el suc de pinya en almívar o al natural.
  • La salsa es conserva molt de temps dins la nevera sinó hem fet l’opció de banyar les broquetes dins la salsa.
  • Les broquetes es poden fer a la planxa o dins el forn. Millor al forn.
  • Les broquetes es poden fer amb pit de pollastre.

 

Bon profit!

IMG_1239IMG_1245

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s