Panellets variats

Aquesta recepta de panellets me la va passar una amiga i he fet els panellets variats, els panellets de pinyons els trobareu en aquesta altra entrada.

La massa dels panellets està feta amb avellana torrada.

Ingredients:

500 grs avellana torrada
250 grs sucre
150 grs granet d’ametlla
50 grs ametlla marcona
6 cireres confitades
3 ous i una clara
200 grs xocolata per fondre
Una mica de mantega
Una mica de nata
Una mica de sucre llustre

 

Elaboració:

  • Triturar les avellanes i posar-les en un bol. Barrejar amb el sucre i incorporar dos ous batuts. Reservar a la nevera 24 hores.
  • L’endemà, donar diferents formes als panellets i passar-los per la clara muntada a punt de neu.
  • Fer uns rodons per posar una ametlla marcona. Pintar amb l’ou.
  • Fer uns altres amb forma allargada per arrebossar amb el granet d’ametlla. Pintar amb l’ou.
  • Fer uns altres rodons on hi posem mitja cirera confitada i els passem per una mica de sucre llustre.
  • Per últim, fem unes boletes sense res. Aquets són per banyar amb xocolata.
  • Posar tots els panellets sobre la safata del forn i coure a 200 graus durant 5 minuts.
  • Treure i deixar refredar.
  • Fondre la xocolata amb la mantega i la nata.
  • Punxar les boles amb uns palets de broqueta i banyar amb la xocolata. Deixar escórrer. És molt pràctic utilitzar un colador boca avall, com veureu a la foto. Quan estiguin ben freds treure el pal de la broqueta.

Bon profit!

IMG_1256 IMG_1266

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s