Panellets de pinyons (II)

Cada any em passa el mateix, dic que no faré panellets i sigui com sigui, acabo fent-ne. Llavors haig d’anar a darrera hora a comprar els ingredients.

La massa dels panellets de pinyons està feta amb ametlla, sucre i ou. Em van sortir 18 unitats. La recepta de panellets variats la trobareu en aquesta entrada.

 

Ingredients:

100 grs ametlla mòlta
100 grs sucre
250 grs pinyons
Pell ratllada d’una llimona
2 ous, 1 per la massa i l’altre per pintar
1 clara d’ou muntada a punt de neu

 

Elaboració:

  • En un bol barrejar l’ametlla amb el sucre i la pell ratllada de la llimona.
  • A part, batre un ou i afegir a la barreja anterior poc a poc perquè potser no cal posar tot. La recepta original és per un quilo d’ametlla, posar un quilo de sucre i dos ous.
  • Barrejar bé la massa i reservar a la nevera 12 hores.
  • Amb la massa fer boletes i passar-les per la clara d’ou muntada a punt de neu.
  • Arrebossar amb els pinyons i posar a la safata del forn folrada amb paper vegetal.
  • Pintar els panellets amb l’ou.
  • Introduir la safata al forn calent a 200 graus i coure fins que veiem que estan daurats.
  • Treure del forn i deixar refredar, sense que ningú els toqui. 🙂

Bon profit!

IMG_1264

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s