Pinxo de tonyina

A qui no li agrada anar de pinxos?… i si et dic que tens els pinxos a casa? Els ingredients d’aquests pinxo normalment els tenim a casa, així que som-hi!

 

Ingredients:

140 grs de tonyina en escabetx (són 3 llaunes petitones)
1 ceba tendra petita
20 grs de tàperes, pepinillos o olives
Seitons en vinagre
Tomàquets xerry
Maionesa
Pa

 

Elaboració:

  • Escórrer la tonyina. Esmicolar.
  • Picar la ceba ben petitona.
  • Escórrer les tàperes, pepinillos o olives i picar ben petit.
  • En un bol barrejar la tonyina, la ceba i les tàperes. Fer una pasta amb la maionesa.
  • Tallar el pa a llesques.
  • Posar sobre cada llesca una cullerada de la pasta.
  • Per adornar posar per sobre un seitó i mig tomàquet xerry.

Bon profit!

 

IMG_1237

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s