Salsa pesto

Buff…. Quant temps sense publicar cap recepta! Això no pot ser…. el dia a dia em guanya!… i més amb les vacances pel mig. Tot i que no he fet cap publicació, no m’he oblidat de fer fotografies i en tinc un munt per descarregar i penjar la recepta…. aniré fent.

Avui publico la recepta de la salsa pesto. M’agradaria tornar de les vacances amb una recepta més original però aquesta se m’ha quedat de fa molt de temps 🙂  ….

La salsa pesto aguanta molt de temps a la nevera, i fins i tot, es pot congelar. Per congelar, es pot fer en glaçoneres, en gotets petits de plàstic i tapats amb paper film, etc. Per utilitzar, només cal deixar descongelar dins la nevera.

Ingredients:

1 all
Un grapat de pinyons
Unes fulles d’alfàbrega
Formatge parmesà ratllat
Oli d’oliva suau

 

Elaboració:

  • Posar tots els ingredients dins el bol de la batedora. La quantitat d’oli és fins a cobrir la resta d’ingredients. Triturar. Guardar dins un pot de vidre a la nevera o congelar.

 

Observacions:

  • Perquè l’all no ens repeteixi, es pot blanquejar: pelar i posar en un pot petit amb aigua, quan arrenqui el bull, escórrer, posar més aigua i tornar a bullir. Repetir aquesta operació tres vegades.

Bon profit!

 

Pesto

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s