cors de carxofa amb anxoves

Aquest aperitiu el podem menjar tot l’any i el recomano especialment per a l’estiu perquè és molt refrescant. El fareu en un tres i no res i us el menjareu més ràpid encara.

 

Ingredients:
1 pot de conserva de cors de carxofes
1 ceba tendra
1 pot d’anxoves
Olives farcides
Oli, vinagre i pebre
Escuradents

 

Elaboració:

  • Picar la ceba ben petita. Posar en un bol i incorporar un rajolí generós de vinagre i deixar macerar una estona. (Opcional)
  • Treure els cors de carxofes i deixar escórrer. Tallar per la meitat.
  • Treure les anxoves i les olives necessàries perquè s’escorrin una mica.
  • Muntar el pinxo: agafar l’escuradents, posar una anxova, una oliva i clavar el cor de carxofa.
  • Posar sobre una safata. Repartir la ceba, espolsar una mica de pebre acabat de moldre i un rajolí d’oli. Reservar a la nevera una estoneta perquè estigui fresc.

Bon profit!

IMG_0842

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s