Beguda de síndria i menta

Aquesta recepta també ens ajudarà a passar aquesta calor! La combinació de la dolçor de la síndria amb la menta és genial. Des de que la faig no me’n falta a la nevera. Recomano agafar síndria sense les pepites ens estalviem molta feina 😉  També ens servirà per gastar la síndria si la comprem i no és gaire dolça.

 

Ingredients:

Síndria (sense pepites)

5 o 6 fulles de menta fresca

 

Elaboració:

  • Tallar la síndria a trossos i mirar de treure les poques pepites que hi hagi i posar en un pot gran.
  • Afegir les fulles de menta.
  • Batre amb la batedora.
  • Posar dins una gerra i deixar refredar dins la nevera.
  • Servir ben fresqueta.

Bon profit!

 

IMG_0822_2

Anuncios

  1. I tant que ha de ser ideal contra la calor! i llàstima de no haver-la vist abans, perquè la primera síndria de la temporada va sortir ben ensípida, no em tornarà a passar més, aquest reciclatge m’ha encantat. Un petó Laura!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s