Rellomillo de porc amb reducció de vi d’oporto

Ja he comentat en diferents ocasions el molt que m’agrada la combinació de la poma amb la carn, aquesta és una recepta més. Us farà quedar bé.

 

Ingredients:

1 rellomillo de porc
2 pomes golden
Una mica de mantega
Pa rallat
1 placa de pasta de full
1 ou
Sal
Reducció vi d’oporto

 

Elaboració:

  • Pelar i tallar les pomes a grills.
  • Saltejar a la paella amb una mica de mantega. Reservar.
  • Escalfar una paella i marcar la peça de rellomillo en una paella. Salar per les dues bandes. Reservar.
  • Estendre la pasta de full sobre la placa de forn amb el paper de cocció. Dividir-la mentalment en tres parts i en la del mig espolsar una mica de pa ratllat, així absorbirà la humitat.
  • Fer un llit amb els talls de les pomes i posar sobre la peça de carn.
  • Envoltar amb la pasta de full i tancar bé les puntes.
  • Punxar una mica perquè pugui sortir el vapor de cocció i pintar amb l’ou.
  • Coure dins el forn calent a 180 graus durant 30 minuts aproximadament o fins que veiem que comença a estar daurat.
  • Deixar refredar una mica i servir tebi, acompanyat de la reducció de vi d’oporto.

Bon profit!

llom

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s