Salsa de tomàquet o tomàquet fregit

Aquesta és una salsa bàsica de la cuina i enriqueix qualsevol plat on la poses, arròs, pasta….

 

Ingredients:
1 llauna de tomàquets pelats i sencers
1 gra d’all
Oli d’oliva
Sal

 

Elaboració:

  • Escórrer i triturar els tomàquets de la llauna.
  • Pelar i picar l’all.
  • En una cassola amb una mica d’oli daurar l’all. I tot seguit afegir el tomàquet triturat. Coure a foc lent, remenant de tant en tant, fins veure que està cuit. Rectificar de sal.

Bon profit!

canelons

Anuncios

  1. Pingback: Cigrons amb ou dur i pinyons | Cuinar per als meus

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s