Canelons d’estiu

Una bona recepta per posar en pràctica ara que ve l’estiu. Els ingredients els podem anar variant, almenys és el que faig jo… Es pot afegir carn de cranc, gambetes, ou dur, tomàquet escalivat…. el que més ens agradi o el que ens vingui de gust.

 

Ingredients:
2 llaunes de tonyina
Olives sense pinyol
Mitja ceba tendra o “babosa”
1 tomàquet
1 paquet de canelons

Salsa de tomàquet

 

Elaboració:

  • Coure les plaques de canelons seguint les instruccions del fabricant
  • Escaldar el tomàquet per pelar-lo: bullir en aigua durant trenta segons, treure i posar dins un bol ple d’aigua freda per aturar la cocció.
  • Pelar el tomàquet, treure les llavors i tallar a trossets petits.
  • Picar la ceba i les olives.
  • En un bol barrejar la ceba, les olives, el tomàquet i la tonyina esmicolada. Amanir i remenar bé.
  • Quan les plaques dels canelons ja estan fredes, emplenar i enrotllar. Com els canelons tradicionals.
  • Servir en el plat i posar per sobre salsa de tomàquet i espolsar orenga.

Bon profit!

canelons

Un comentario

  1. Pingback: Canelons d’estiu | Celler-Adocse

Replica a Administrador Cancelar la respuesta