Canelons d’estiu

Una bona recepta per posar en pràctica ara que ve l’estiu. Els ingredients els podem anar variant, almenys és el que faig jo… Es pot afegir carn de cranc, gambetes, ou dur, tomàquet escalivat…. el que més ens agradi o el que ens vingui de gust.

 

Ingredients:
2 llaunes de tonyina
Olives sense pinyol
Mitja ceba tendra o “babosa”
1 tomàquet
1 paquet de canelons

Salsa de tomàquet

 

Elaboració:

  • Coure les plaques de canelons seguint les instruccions del fabricant
  • Escaldar el tomàquet per pelar-lo: bullir en aigua durant trenta segons, treure i posar dins un bol ple d’aigua freda per aturar la cocció.
  • Pelar el tomàquet, treure les llavors i tallar a trossets petits.
  • Picar la ceba i les olives.
  • En un bol barrejar la ceba, les olives, el tomàquet i la tonyina esmicolada. Amanir i remenar bé.
  • Quan les plaques dels canelons ja estan fredes, emplenar i enrotllar. Com els canelons tradicionals.
  • Servir en el plat i posar per sobre salsa de tomàquet i espolsar orenga.

Bon profit!

canelons

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s