Mandonguilles al curri

Aquestes mandonguilles són totalment diferents a les que estem acostumats. Són fàcils, ràpides de fer i molt bones, sempre i quan t’agradi el curri.

 

Ingredients:
500 grs de carn de vedella picada
1 ceba tendra
½ got de vi blanc
1 cullerada sopera de curri
Oli d’oliva i sal

 

Elaboració:

  • Picar la ceba a trossets ben petits.
  • En un bol barrejar la carn i la ceba picada. Posar una mica de sal.
  • Donar forma a les mandonguilles, de la manera tradicional, amb l’ajut d’una cullera o bé d’aquesta manera que ens mostra Webos fritos. Des de que ho he descobert ja no m’embruto les mans per fer mandonguilles.
  • Posar oli en una paella i coure les mandonguilles.
  • Quan estiguin totes daurades, en la mateixa paella, abocar el vi i el curri.
  • Remenar bé perquè absorbeixin el vi i el curri.
  • Deixar coure uns 15 minuts.

 

Bon profit!

 

IMG_0575_2

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s