Risotto de Gorgonzola

Abans que apreti més la calor he volgut fer aquest risotto que tenia pendent des de fa temps… És ràpid de fer i està ben bo… què més volem?

 

Ingredients:

2 cebes
100 ml vi blanc
200 grs formatge Gorgonzola
320 grs arròs
1 l caldo vegetal
Oli d’oliva suau

 

Elaboració:

  • Pelar i picar les cebes a trossets.
  • En una paella gran sofregir les cebes fins que estiguin ben cuites.
  • Mentrestant escalfar el caldo.
  • Afegir l’arròs a la paella sofregir una mica juntament amb la ceba. Abocar el vi i deixar que evapori.
  • Afegir el caldo calent de mica en mica, deixant que desaparegui abans d’incorporar-ne més, fins que l’arròs estigui cuit i sense deixar de remenar.
  • Quan l’arròs ja estigui cuit apagar el foc i incorporar el formatge Gorgonzola. Remenar fins que desaparegui.
  • Servir acabat de fer.

 

Bon profit!

IMG_0781_2

 

Anuncios

  1. Sóc súper formatgera i molt fan del gorgonzola! així que me les hauré d’ingeniar per montar un dinaret a casa i fer aquest risotto, que al meu home no li agrada el formatge ;(. Es veu molt cremós i segur que boníssim! un petó Laura!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s