Arròs pilaf

Aquest arròs tot i que és ideal per acompanyament de carn o peix, està molt bo per menjar-lo sol o per fer arròs a la cubana. I sinó, ja em direu….

 

Ingredients:

1 ceba
250 grs arròs llarg
600 grs caldo de pollastre
30 grs mantega
Oli

 

Elaboració:

  • Tallar la ceba a trossets ben petits i sofregir-la amb oli en una paella que després pugui anar a dins el forn.
  • Quan la ceba estigui ben cuita afegir-hi l’arròs, donar-li un parell de voltes i afegir el caldo bullint.
  • Distribuir bé tot l’arròs per la paella i tapar amb paper d’alumini, que quedi ben sellat.
  • Introduir dins el forn, prèviament escalfat a 230 graus, i coure durant 14 minuts.
  • Passat aquest temps treure del forn, destapar, i incorporar la mantega tallada a trossets. Remenar bé perquè es fongui.

Es fa amb caldo de vedella o pollastre si és per acompanyar plats de carn i amb caldo de peix si és per acompanyar algun peix.

 

Bon profit!

IMG_0374

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s