Pa d’espelta

M’agrada aquest pa. Veureu que és de molla tupida i molt gustós.

 

Ingredients:

450 grs farina d’espelta
125 grs farina d’arròs
400 ml d’aigua tèbia
1 cullerada d’oli d’oliva
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de llevat sec de forner sense gluten i ecològic

Elaboració:

  • Posar dins la cubeta de la panificadora l’aigua, l’oli, les farines, la sal i el llevat.
  • Posar el programa d’amassar i llevar, de durada 1 hora i 25 minuts aproximadament.
  • Passat el temps, treure la massa de la cubeta i donar la forma dels panets. Es pot fer dues barres grans, o com en aquest cas, vaig fer quatre barretes i tres panets rodons.
  • Posar sobre la safata del forn folrada amb paper vegetal i fer els talls superficials. Tapar amb un drap i deixar llevar uns 45 minuts.
  • Espolsar una mica d’aigua.
  • Escalfar el forn a 200 graus i posar una cassola amb aigua per coure amb vapor.
  • Introduir la safata dins el forn i coure els panets durant uns 50 minuts.
  • Quan estiguin cuits els panets treure del forn i deixar refredar sobre la reixeta.

Bon profit!

IMG_0494

Anuncios

  1. M’agrada fer pa a casa, tot i que per falta de temps i coneixements no en faig massa sovint… aquest me l’apunto, tinc els dos tipus de farina així que a veure si rasco una mica de temps i el provo, fa molt bona pinta! un petó i feliç finde!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s