Pit de pollastre a la planxa marinat

Recordo que la meva mare quan feia els pits de pollastre a la planxa els deixava marinar una bona estona (la recepta, un altre dia). L’altre dia vaig fer-los marinats amb altres ingredients, i com ens van agradar, aquí us deixo la recepta.

Les quantitats d’espècies les variem al nostre gust i depenent de la quantitat de pits de pollastre que fem. En aquesta ocasió en vaig fer quatre.

Ingredients:

1 pit de pollastre per persona
Oli d’oliva, del bo
1 cullereta de sal
1 cullereta de pebre negre
2 cullerades de farigola
2 cullerades de romaní
2 cullerades de comí mòlt
1-2 cullerades de canyella en pols
2 cullerades de mel

Elaboració:

  • Cobrir el fons d’una safata de forn o de vidre amb l’oli d’oliva, sense passar-se.
  • Afegir la mel i barrejar.
  • Afegir la resta d’espècies i barrejar bé amb una forquilla.
  • Posar els pits de pollastre, si són molt grans obrir-los una mica, així es redueix el temps de cocció.
  • Passada mitja hora, com a mínim, girar-los. I així anar fent… quanta més estona estiguin marinant més gustosos seran.
  • Escalfar bé la planxa i coure el pollastre. Un costat i l’altre. Compte no passar-se amb el temps de cocció perquè pot quedar ressec.

Bon profit!

IMG_0481_2

Anuncios

  1. Quina bona idea! a mi el pit de pollastre a la planxa m’agrada, però donar-li un toquet aromàtic com el que ens proposes està genial per fer-lo encara més bo! un petó!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s