Pastissets de poma i canyella

I una vegada més la combinació de poma i canyella. Aquesta vegada són uns pastissets a més de bons, ben sans. No porten sucre, no porten farina… Tot ben sa.

 

Ingredients:

3 pomes golden
un grapat de panses
200 grs ametlla mòlta
1 ou ecològic
1’5 cullerades de canyella
1 cullerada de mel
2 cullerades de concentrat de poma (opcional, però recomanable)

 

Elaboració:

  • Pelar i tallar a trossets les pomes. Triturar junt amb la canyella.
  • Posar a coure en un cassó a foc baix. Afegir les panses.
  • En un bol batre l’ou amb la mel i el concentrat de poma. Afegir-hi l’ametlla mòlta i barrejar bé.
  • Per últim, incorporar les pomes amb la canyella. Remenar bé fins tenir una massa que puguem treballar. Si cal, afegir una mica més d’ametlla mòlta.
  • Folrar amb paper vegetal la safata del forn i amb l’ajut de dues culleres donar la forma dels pastissets i col·locar-los separats perquè quan es couen s’inflen una mica. Aquesta vegada els he fet de forma de forma rectangular. També els podriem fer rodons.
  • Coure al forn calent a 180 graus durant 30 minuts aproximadament.

Bon profit!

IMG_0459_2

Anuncios

  1. La combinació poma i canyella és deliciosa, i si a més no hi afegeixes sucre ni farina, si que queda un postre molt sa!! l’haurem de provar, no? Un petó i feliç cap de setmana!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s