Paella valenciana

Ohh.. estiama paella valenciana!  Què bé dinar-ne un diumenge. Fa que el dia sigui especial. Podem fer tot el sofregit amb temps, anar a passejar una estona i, en tornar, acabar-la tot fent un bon aperitiu.

 

Ingredients:

500 grs pollastre (contra-cuixa desossada)
300 grs conill
200 grs mongeta
200 grs tomàquet ratllat
100 grs garrofó
350 grs arròs bomba
1 litre d’aigua o de caldo de pollastre
Uns brins de safrà
Sal, pebre vermell dolç

 

Elaboració:

  • Sofregir bé la carn.
  • Afegir la mongeta tallada a trossos. Deixar coure una mica.
  • Posar els brins de safrà i per últim el pebre vermell dolç. Donar un parell de voltes i ràpidament afegir el tomàquet ratllat.
  • Deixar sofregir molta estona a foc lent. Si veiem que s’enganxa afegir una miqueta d’aigua i deixar sofregir més estona.
  • Afegir els garrofons i desprès l’arròs. Donar un parell de voltes fins que l’arròs canvia de color.
  • Mentrestant bullir l’aigua o el caldo i incorporar a la paella sense que perdi el bull. Rectificar de sal.
  • Posar a coure dins el forn calent a 230 graus durant 15 minuts aproximadament, o fins que s’hagi quedat sense caldo.
  • Treure del forn i remenar de seguida. Servir.

Bon profit!

IMG_0468_2

IMG_0462_2

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s