Patates al forn amb ous poché

La combinació de patates i ous m’agrada molt. Un bon plat de patates fregides amb ou ferrat és del millor que hi ha, almenys per a mi. Aquesta recepta té els mateixos ingredients però no té res a veure.

 

Ingredients:

3 patates mitjanes
1 ou per persona
Oli, vinagre, sal
Espècies al gust:
Pebre negra, curry, comí, pebre vermell dolç

 

Elaboració:

  • En un potet de vidre posar tots els ingredients de l’adob: oli, vinagre, sal, pebre negra, pebre vermell dolç, curry, comí, etc… les espècies que més ens agradin. Tapar el pot i remenar bé.
  • Pelar i tallar a quadrats les patates.
  • Posar les patates en una safata i abocar per sobre l’adob. Deixar adobar durant una hora, hora i mitja.
  • Coure al forn calent a 200 graus. La safata tapada amb paper alumini així es couen abans. Remenar de tant en tant. Treure quan estiguin cuites.

 

Elaboració dels ous poché:

  • En un bol petit posar paper film i engreixar amb una mica d’oli i posar l’ou. S’hi pot posar sal o herbes. Agafar les puntes del paper film i tancar donant forma de sac petit. Acabar de tancar el saquet amb un fil de cuina o amb els plàstics de lligar els paquets de pa de motlle.
  • Posar un pot amb suficient aigua perquè cobreixi els ous. Quan l’aigua bulli posar els ous i coure durant quatre minuts.
  • Treure del pot i posar dins un bol amb aigua molt freda per aturar la cocció.
  • Retirar el paper film i posar sobre les patates cuites.

 

Bon profit!

 

IMG_0299_2

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s