Escalivada

Una recepta per a tot l’any. Ideal per acompanyar carns i peix, per fer coca de recapte i d’altres. Quan veig els pebrots i les albergínies que estan bé de preu, aprofito per comprar-ne i en congelo una part. Hi podríem afegir ceba tot i que no ho acostumo a fer.

 

Ingredients:

2 pebrots vermells
2 albergínies
Oli d’oliva

 

Elaboració:

  • Netejar bé amb aigua els pebrots i les albergínies, assecar i posar sobre la safata del forn.
  • Tirar per sobre un rajolí d’oli.
  • Coure al forn calent a 185 graus durant aproximadament una hora. Depèn de la mida de les verdures tardarà una mica més o menys.
  • Treure i deixar refredar. Pelar, en el cas dels pebrots treure les llavors i tallar a tires.
  • Amanir amb una mica de sal, pebre i oli.
  • Es pot congelar.

Bon profit!

IMG_0302_2

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s