Llom a la sal

Aquest plat els encanta a casa. A l’estiu, a l’hivern…. acompanyat d’escalivada, de compota de poma, de les salses que més ens agradin…

 

Ingredients:

1 kg de llom de porc en una peça
Sal gruixa per fornejar
Herbes aromàtiques assecades

 

Elaboració:

  • Cobrir la safata del forn amb una capa d’aquesta sal especial per fornejar.
  • A sobre posar la peça de llom i cobrir amb les herbes aromàtiques prement una mica perquè s’enganxin bé.
  • Cobrir generosament amb més sal. Que quedi ben cobert.
  • Introduir dins el forn i coure a 190 graus durant 45 minuts aproximadament. Ho sabrem perquè la sal es separa de la carn i s’esquerda.
    És moment de treure del forn i deixar refredar.
  • Retirar tota la sal i tallar a rodanxes.

Bon profit!

IMG_3459_2

Moment en què s’esquerda la sal i s’ha de treure el llom del forn

IMG_0188_2

Anuncios

  1. Fa dies que penso que he de fer alguna cosa a la sal per gastar una sal que tinc que és expressament per això, així que aquesta recepta em ve genial! a més és sana i el toc de les herbes ha de ser boníssim!! un petó!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s