Compota de poma

M’encanta la poma cuita! En pastissos, en compota, etc. En compota, la trobo genial per acompanyar la carn, en particular el llom a la sal. Trobo que s’hi avenen molt bé.

Ingredients:

2-3 pomes Golden
el suc de mitja llimona
1 cullerada de mel
Una mica de canyella

 

Elaboració:

  • Pelar i tallar a trossets les pomes i posar dins un cassó junt amb la resta d’ingredients.
  • Posar a coure a foc baix fins que les pomes es desfacin.
  • Deixar refredar.

Bon profit!

IMG_3470_2

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s